.. ja kesälomasta ei tietoakaan. Pikainen päivitys meidän huushollista, joka on nyt sitten viime päivityksen kasvanut yhdellä. Meille muutti juhannuksen jälkeen 7 vkon ikäinen termiitti Caran kasvattajalta. Olin pentuja jo aikaisemmin käynyt useaan otteeseen katsomassa ja myös isän onnistuin näkemään Belgien erkkareissa Tuusulassa. Paljon on pentuhommia vuosien mittaan suunniteltu ja nyt se sitten on toteutunut.

IMG_6070-normal.jpg

IMG_6235-normal.jpg

Cara on ottanut tämän pienen termiitin hyvin vastaan, paremmin kuin olisin arvannut. Pienet naskalinhampaat toki hapuilevat minun käsiä, jalkoja ja välillä naamaakin, mutta myös Cara on saanut osansa. Kaikesta huolimatta kun ensimmäisten päivien huutokonsertti loppui, olemme kaikki nauttineet kovin uuden pienen nallen tulosta. Autoilu ja kevythäkki ovat olleet pennelin suosikkeja (kuten ne ovat myös Caran). Pennun myötä myös isompi auto on nyt ajankohtainen, ja muutamia koeajoja on nyt takana. Toivottavasti pian osaan tehdä valinnan ja saisimme lisää tilaa. On se pennun hankinta kallista.. ;)

IMG_6293-normal.jpg

Caran pentuajoista on nyt jo kulunut 7 vuotta ja vaikka Caran pennut olivat vielä 3 vuotta sitten kotona mamman maitobaarilla, niin kyllä tällaisen virkeän 9vkon ikäisen pennun kanssa arki on aivan toisenlaista. Toki asuinpaikkakunta on muuttunut (Rovaniemestä Helsinkiin) ja asuinmuoto omakotitalosta kerrostaloon, mutta pieni ja vireä terminaattori on kyllä hyvin aktiivinen ja sisäsiisteyden kannalta ulos mennään hyvin tiheään. Mun uusi motto on, että antaa pennun olla pentu ja elää pennun elämää. Emme siis ole juuri mitään vielä tehneet, paitsi toki arjen asioita harjoitelleet leikin varjolla. Hihnassa kulkeminen yksin ja kaksin Caran kanssa sujuu yllättävän hyvin. Mulla nimittäin on pieni muistikuva, ettei se Caran kanssa ollut ihan yhtä helppoa (tai sitten se aika on vasta edessäpäin).

Kesäisiä pentukuvia mökiltä, missä olimme viikonloppuna ja koirat nauttivat kovin vapaana olemisen riemusta ja järvivedestä.

IMG_6253-normal.jpg

IMG_6309-normal.jpg