Kiirettä on pitänyt ja blogin päivitys on jäänyt vähemmälle. Ollaan treenailtu hakuhommia hieman ja keskitytty tokoliikkeisiin. Pääsimme varasijalta 3.8. tokokokeeseen, jotka siis olivat eilen. Tuomarina oli Allu. Voittajaluokassa oli vain kaksi osallistujaa ja me olimme suoritusvuorossa toisia. Paikallaanmakuu meni hyvin, vaikka taas mulla hermostutti aikalailla.. Muut liikkeet tulivat ihan oudossa järjestyksessä. Ruutu oli ensimmäisenä ja hupskeikkaa se meni nollille.. Olin maanantaina käynyt ottamassa ruudun samalla kentällä, mutta ns. toiseen laitaan ja lähetyksestä Cara lähti ihan toiseen suuntaan (sielä oli luoksarin merkkejä)... hups. Muut liikkeet menivät todella hyvin! Luoksari jännitti, samoin noudot ja tietenkin tunnari. Maanantaina olin ottanut notoja ja kappas, Cara ei tuonut kapulaa vaan lähti juoksemaan sen kanssa toiseen suuntaan.. Tunnarissa se otti oikean mutta jäi vain seisomaan paikoilleen eikä tuonut sitä. Viimehetken treenit on siis ihan syvältä.

Onneksi Cara on kisakoira ja teki taas parhaansa Hymy

Paikallaanmakaaminen............................................10

Seuraaminen............................................................10

Istuminen seur. yht..................................................10

Luoksetulo................................................................9

Ruutu........................................................................0

Noutaminen esteen yli..............................................10

Metallinouto..............................................................8½

Tunnistusnouto.........................................................10

Kauko-ohjaus............................................................10

Kokonaisvaikutelma...................................................10

Yhteensä....................................................................273p.

Eli hirveästä jännityksestä ja ruudun nolliksimenosta huolimatta saimme 1-tuloksen ja vielä luokkavoitonkin! Tunnarin onnistumisesta oon super iloinen!! Todennäköisesti jätetään tokoilu nyt tauolle ja aletaan pikkuhiljaa harjotteleen EVL:än liikkeitä. Merkkiä emme osaa ja sen opetukseen menee varmasti oma aikansa. Toisaalta eihän sitä tiedä, jos sitä vielä innostuis TK3:sta tavoittelemaan..

1280909223_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hieno Cara!

1280909190_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näin ne pienemmät vievät isompia...

 

Ai niin.. Kemin kaikkien rotujen näyttelyt meni ihan penkin alle. Kaikki oli menny todella hyvin, mutta Caran menneessä kehään se ei liikkunut ollenkaan. Cara ei ontunut, mutta ei myöskään ravannut. Tuomari tarkasteli Caran vasempaa takajalkaa ja sääressä oli verta vuotava pieni pistohaava. Ei ihmekkään ku ei liikkeistä tullut mitään. Saimmee kuitenkin eh:n, mutta kyllä harmitti. Hetki kehän jälkeen jalka ei enää vaivannut, eikä ole sen jälkeen ollut yhtään haitaksi. Aika arvoituksellinen homma, mutta kaikkea voi sattua. Kotiin toimme kuitenkin uuden narupallon ja metallikapulan Nauru