Päivitystä on jäänyt taas tekemättä. Meillä on Caran kanssa ollu melko kiirusta, joten en ole kerennyt raportoimaan tänne kuulumisia. Ollaan treenattu lähinnä tokohommia ja nyt ennen hakukokeita otin paniikkitreeniä, mutta onneksi ne ei vaikuttanu (ainakaan kielteisesti) tän päivän kokeisiin. Kuun alussa kävimme jällivaaran näyttelyissä, jossa meidän kanssa oli Anne.Marin ihana Pippi. Pippi oli pn1 ja cacibin myötä tuli myös kansainväliseksi muotovalioksi! Me jäimmee vielä odottamaan vimppaa cacibia, mutta eihän tässä mikään kiire ole. Marikan mali Jedi oli pu1 ja valioitui sekä kv että ruotsin valioksi!

 

Tänään meillä oli ensimmäiset voittajaluokan hakukokeet. Viikolla meinasi paniikkia hieman pukata, sillä oli pe-la yön töissä Tornion Twin City Festivaleilla ja la-su yön Sime Rockissa Rovaniemellä. Tästä huolimatta geräsin aamulla lähes virkkuna ja lähin kokeisiin. Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta olin jättänyt ketjukaulaimen kotia, jota lähdin sitten ennen kokeiden aloitusta hakemaan.. Onneksi olin hyvissä ajoin liikkeellä.

Maasto-osuudet olivat Norvajärvellä. Voittajaluokassa oli meidän lisäksi Marja-Leena Hituri malinsa Tämä on Cheriffin kanssa (olivat edellisenä päivänä saaneet hienon 1-tuloksen). Me olimme toisena suoritusvuorossa ja totta kai hakualueelle saavuttuani huomasin kauhuksi, että vesipullo oli jäänyt autolle (juotin Caraa ennen kuin lähdimme ja onnistuin mokaamaan tämänkin homman). Paula lähti ystävällisenä pulloa hakemaan ja pääsimme aloittamaan suorituksen. Vasen etukulma oli ok ja oikean etukulman Cara ilmaisi. Hyväksyin näytön, mutta piilolle päästyä huomasimme, että se oli tyhjä. Hyvin siis alkoi. Viime vuodesta oppineena jatkoin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ensimmäinen maalimies oli hieman yli 100m vasemmalla puolella. Cara oli iloinen kun löysi Minnan piilosta! 150m jälkeen Cara alkoi hyytyä ja kohta tämän jälkeen onneksi vesipullo saapui paikalle. Juotin Caraa ja jatkoimme sitten. Työskentely oli kuitenkin kokenut nuupahtamisen, mutta hyvin Cara jaksoi (vaikka aloin korjaamaan huonoja pistoja ts. väsytin koiraa yhä entisestään..) 200m kohdalla tein taas korjauspiston oikealle puolelle (huomasin kun Cara pysähtyi ja jäi haisteleen ilmaa) ja Cara singahti takakulmaan. Sieltä se saapui rullan kanssa ja toinen maalimies löytyi. Oikea puoli oli haravoitu, joten keeskityin vasempaan puoleen. En uskaltanut edetä kamalasti, sillä en halunnut, et matka loppuu kesken. Parin piston jälkeen näin, että Cara oli piilolla, mutta palasi ilman rullaa. Uusi lähetys ja taas Cara meni piilolle. Hetken mietittyään se otti rullan ja hyväksyin näytön. Valeilmaisusta lähti pisteitä, mutta maalimiehet löytyi ja ilmaisu oli kunnossa joten saimme 160p.

Esineruutu jännitti melkolailla, sillä onnistuin viikolla tekemään kaksi melkosta alisuoritusta.. Tuuli oli meidän puolella ja helpot esineet löytyivät kaistaleittain (1 takakulma, 2 keskellä, 3 etukulma). Kaikki esineet oli tuotu hivenen pääle 2min jälkeen ja ruudusta täydet 30p.

1279487947_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tottelevaisuudessa me olimme ensin paikallaanmakuussa. Onnistuin jännittämään tätäkin melkolailla, mutta Cara pysyi hyvin omalla paikallaan. Tottisliikkeissä seuraaminen oli erinomainen, jäävät ja luoksetulot onnistuivat onnistuivat myös oikein hyvin (seisomisessa otti pari askelta..). Tasamaanoudossa Cara ei ottanut kapulaa heti ja tiputti kesken matkaa.. meni siis tyydyttäväksi. Estehyppy meni hyvin ja A-este myös! Eteenmenossa Cara irtosi hyvin, joskin ois voinu mennä hivenen rivakammin maahan. Loppupisteiksi saimme 94p, eli yhteensä 284p. HK3 ja 1-tulos Nauru Kyllä oli hymy herkässä ja puhelin kuumana, kun Marikalle ja Mari-kasvattajealle täytyi soittaa ilouutisia! Alku illasta menimme Caran kanssa mökille ja otimme oikein kunnon päikkärit sateen ropistessa levollisesti ulkona.

 

Meillä on ensimmäiset voittajan tokokokeet 3.8., joten keskitymme nyt pari viikkoa täysillä tokoon. Tunnari on liikkeistä heikoin, muut Cara osaakin jo (mahdollisin pienin puuttein). Tästä jatketaan hyvillä mielin eteenpäin! Ensi lauantaina Cara meneekin sit Kemin kaikkien rotujen näyttelyihin. Puuhaa riittää, mutta riittäkööt!