Tänään olimme Caran kanssa RPKK:n järjestämällä jälkileirillä, jossa ohjaajina ovat Eeva Äijälä ja Kauko Ruokolainen. Aamu alkoi klo 9 teorialla. Teoriaosuus oli todella hyvä, sillä moneen epäselvään asiaan sai järkeviä vastauksia ja jäljen alkeet tiivistettiin pähkinänkuoreen. Puolenpäivän jälkeen kävin hakemassa Caran kotoa. Aloittelijoita oli 9 ja jäljet tehtiin kaksi kerralla Vennivaaran maastoon. Eeva polki kaikille jäljen (suora tampattu jälki) ja laittoi makupaloja (Caralla lihapullan palasia) jäljelle. Jäljen päässä oli ruoka pienessä rasiassa. Jäljet saivat vanheta n. 15-20min. Cara oli ryhmän viimeisenä ja hieman ihmetteli, et mitäköhän täällä nyt tapahtuu, kun jengi seisoi tiellä ja tuijotti meidän tuloa. Pienien pöhinöiden jälkeen Cara huomasi jäljen mun kehoituksesta ja lähti hienosti jäljestään. Kuljin itse kyyryssä koko ajan, mutta kyllä Cara työskenteli ihan itse jäljellä. Osa makupaloistakin jäi sille tielleen, kun jälki itsessään oli niin kiinnostava! Hymy

Koko jälki meni todella nopeasti, eikä mulle jäänyt mitään kummempaa mieleen (ehkä hieman kiirehti paikka paikoin). Cara vaikutti tietävän mitä oli tekemässä, ottaen huomioon, et aikaisempi kokemus on n. kolmet makkararuututreenit viime kesältä. Nekin loppuivat lyhyeen kun en oikein tiennyt miten jatkaa ja makkararuutu tuntui älyttömän tylsältä. Huomenna jatkuu jälkihommat ja nyt on kyllä inspistä alkaa treenaan tätäkin ihan kunnolla! Hyvä puoli kun on, et jälkeä voi tehdä yksinkin..

 

Torstaista tiiviinä yhteenvetona, et me tokoiltiin Ahkiomaantien kentällä Saaran ja Laran sekä Anskun ja Danin kanssa. Cara oli ihan tykki! Luoksarissa seisomaan pysähtyminen vaati käsimerkin lisäksi äänimerkin, mutta maahanmeno oli todella hyvä pelkällä käsimerkillä. Paikallaanmakuu oli hyvä, vaikka häiriötä oli enemmän kuin olisi odottanut. Seuraaminen oli siistiä ja kaukkarit toimi. Seuraamisessa muistin taas harjoitella myös sivuaskeleita ja pelkkiä kääntymisiä. Lopuksi otin luoksarin takapalkan kanssa ja kas kummaa, Cara pysähtyi kuin seinään pelkästä käsimerkistä.. Nauru Mulla oli vielä illalla pentukurssin veto ja ennen tunnin alkua otin kentällä pk noudot, toko hyppynoudon ja muutaman kerran ruutuunmenoa. Tunnari on se, joka on vielä aivan alkutekijöissä, mutta muuten liikkeet alkavat olla melko hyvällä mallilla.