Paljon on taas kerennyt tapahtua. Meillä on ollut jo kaksi hakuleiriä ja iltatreenejä kans. Viikko sitten pidimme oman hakuporukan kanssa leirin Metlan mökillä Sieväkarissa. Leiristä alkaa muodostua jo perinne, sillä tää oli jo toinen kerta. Caran kanssa saavuimme remmiin vasta lauantaina. Emme enää reenanneet, mutta Cara leikki Jekun kanssa, mikä oli aika huvittavaa (Jekku parka käytännössä raiskattiin..). Nukuimme Outien sekä Nalan, Pipan ja Acon kanssa samassa huoneessa ja kaikki koiruliinit olivat asiallisesti. Aco oli tyytyväinen, ku sillä oli monta naista!! Nauru Sunnuntaina otimme hakureenit. Treenit oli kevään ensimmäiset, joten otin 6 pistoa ja 6 maalimiestä. Kaikki meni yllättävän hyvin, tosin viimeinen maalimiehellä tuli jokin katkos. Cara tuli rullan kanssa, mutta en nähnyt, että se kävi Minnan luona, joten lähetin sen uudestaan. Cara saapui taas rullan kanssa, minkä jälkeen liina kiinni ja "näytä". Cara otti askeleen ja kääntyi katsomaan mua kysyvästi. Sanoin "näytä" uudellee, ja sitten tuli nopea lähtö.. Cara oli kyllä käynyt Minnan luona ekallakin kerralla. Muuta emme ottaneet, mutta mukavaa oli!

1274110174_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällaisia hakukoiria meillä on.. Nella ja Nellan pienet mustat paholaiset ;)

Maanantaina otimma Outin ja Minnan kanssa treenit Toramolla. Mulla oli kolme maalimiestä ja neljä pistoa. Kaikki meni hyvin, eikä (muistaakseni) mitään ihmeellisempää ollut. Tiistaina oli rkk:n treenit ja maalimiehinä oli outojakin ihmisiä. Olis pitäny kirjoittaa treeneistä heti jtk ylös, sillä en muista enää missä oli vika, mutta kaikki ei mennyt ihan nappiin. Kuitenkin hyvä mieli jäi ja Cara oli oikein energinen! Yhteenvetona mieleen jäi kaikista treeneistä oli ainakin pistot. Cara lähtee pistolle yleensä vinosti ja tulee rullan kanssa takasin samoja jälkiä ku lähtikin. Huutelut ei auttanu, enkä viitsinyt alkaa treenejä muuttaan ennen Pohjoisen Belgien leiriä.. Kesää ajatellen treenattavaa riittää ja töitä täytyy tehdä ennen kuin kokeisiin viitsii ilmoittautua.

1274110256_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Osallistuimme Pohjoisen Belgien leirille jo toista kertaa. Meidän piti mennä leirille jo perjantaina (klo 18 olis alkanu vapaaehtoinen esineruutu), mutta Kiimingissä oli keikka, jota menin katsomaan. Leirille ajelimme vasta lauantaina aamusta, ja lähdimme saman tien maastoon. Hakuporukassa oli kouluttajan (Marko Kurkinen) lisäksi 8 koirakkoa. Caraa treenattiin vasta ilt.pvällä ja treenit meni... ei niin kovin hyvin. Pistot oli ihan hirveitä, ilmasut onnistuneita, näytölle ei ensin lähtenyt olleenkaan jne jne jne. Olipas mukavaa huomata, et homma meni reisille. Olis ollu kiva tehdä "normireeni", johon ois saanu sit kehitysvinkkejä jne, mut toisin kävi. Illalla otimme vielä esineruudun ja kaksi esinettä nousi hyvin (nahkainen kotelo ja lankapallo). Kolmas esine, pahvinen coca cola kippo, ei noussut, mutta kun menimme takarajalle ja sanoin "esine", niin nosti sen hyvin. Nyt on pakko alkaa treenaan ruutuakin erilaisilla esineillä, sillä viime kokeissahan nousi vain yksi tuttu esine ja toisen se merkkas, muttei nostanut.

 

Sunnuntaina otimme sitten ihan erilaisen treenin (harjoiteltiin vain suoria syviä n. 50-65m pistoja). Joka pistolla oli maalimies ja kaikki oli suorapalkalla. Kaikki maalimiehet oli myös haamuina ja Cara irtosi hyvin. Yhdellä pistolla se jäi haahuilemaan, mutta kaikki ukot löytyi. Täytyy välillä jatkossakin ottaa motivaatiotreeniä ja tekniikkahommia, mutta suorapalkkoja en uskalla kovin paljoa käyttää, ettei sitten seuraava ongelma ilmene ilmaisun kanssa. Täytyy nyt alkaa pitämää treenipäiväkirjaa, jotta muistaa mitä on viimeksi tehty ja missä on ollut ongelmia jne jne.

1274110190_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nita ja Cara Kammilla Nivanvaarassa..

Tänään on ollut ihan mahti päivä ja käytiin ottamassa aurinkoa rannalla ja Cara kahlasi joessa. Mennään vielä Anna Kaisan ja Danin kanssa treenaamaan tokoa (Anna Kaisa ja Dani osallistuvat joukkueen SM-kisoihin, joten ollaan heille häiriönä). Meidän kohdalla tokokisoihin ei ole vielä asiaa, sillä liikkeet on edelleen samassa pisteessä ku aikaisemminki (mitä nyt Emilia opetti sitä ruutua).. Keskiviikkona mennään Kolpeneelle pitämään tokonäytös, joten ehkäpä treenaamme hieman sitäkin varten (tai ainakin sovimme mitä liikkeitä otetaan jne.)

1274110232_img-d41d8cd98f00b204e9800998e