Täytyy todeta, että talvi on vierähtänyt ihan huomaamatta ja kevät alkaa tehdä tuloaan (ainakin Helsingissä). Caran kanssa olemme kerinneet tehdä jo ensimmäisen ulkomaan matkamme Latvian kansallisiin näyttelyihin kuun alkupuolella. Kotiin tuomisina oli toivotunlaisesti Latvian ja Baltian muotovalion tittelit. Reissu oli hyvä ja oli mukava huomata, että nykyisestä sijainnista johtuen bussissa vietetty aika oli huomattavasti lyhyempi kuin aiemmin. Samaisella reissulla tapasimme myös Caran kasvattajan Marin ja Dinan. Viikonloppu meni ripeästi ja Posion porukalla oli jälleen useita uusia titteleitä ja ROP sijoituksia. Aikaisemmista matkoista poiketen lauantaina meidän porukasta löytyi päivän BIS1 ja sunnuntaina BIS3 sekä BIS4 veteraani (Marikan ihastuttava Jedi-mali). Ei lainkaan hullummin!

Koirakoulu Kompassilla olen pitänyt lauantaisin 3-4 tuntia. Ensimmäinen kurssi loppui tammikuussa ja kurssilaisten pyynnöstä ja aktiivisuudesta johtuen sain vedettäväksi myös jatkokurssin. Todella mukava oli saada positiivista palautetta ja huomata omien ryhmäläisten kehittyminen kuukausien aikana. Oma treenailu Caran kanssa on jäänyt hyvin vähälle. Olen uskotellut itselleni, että emmehän me nyt talvella voi treenata kun on lunta (lue haku/jälki), mutta hyvät valmiudet tarjoava halli ei ole motivoinut tokonkaan treenaamiseen. Kuuluisia sanoja lienee "Keväällä sitten.."

Viime viikonloppuna kävimme Caran kanssa Rovaniemellä. Oli mukava nähdä kavereita ja viettää ystävien kanssa aikaa. Lämmin kiitos kaikille itsensä tästä tunnistaville. Lauantaina oli Rovaniemen palveluskoirakerho ry:n vuosikokous. Osallistujia ei ollut montaa, mutta hyvin saimme viime vuoden asiat niputettua kasaan. Samalla reissulla tutustuin myös potentiaaliseen autovaihtoehtoon - asui Helsingissä tai ei niin auto on korvaamaton väline treenejä ajatellen.

Talven influenssakausi on selättänyt myös minut, joten tätäkin kirjoittelen kotona viltin alla. Olo ei ole rapia ja kovasti harmittaa, etten pääse treenaamaan. Osallistuin kuun alussa Dobon koulutusohjaaja -kurssille ja iso lila dobopallo odottaa nurkassa käyttöä. Cara ei ole (vielä) kovin innostunut doboilusta, mutta itse kyllä näen siihen liittyvät mahdollisuudet.

Ps. Nyt on Helsingissä asuttu 6kk ja aika on mennyt nopeasti. Täytyy kyllä sanoa, että muutto tänne on ollut yksi parhaista päätöksistäni. Asioilla on tapana loksahdella kohdilleen - toisinaan nopeampaa kuin osaisi edes kuvitella :)