Pentukiireet ovat vieneet gradun ohella kaiken ajan, eikä netti ole kunnolla toiminut, joten blogin päivitys on ollut olematonta. Aika on mennyt nopeasti ja eilen pennut muuttivat pentulaatikosta saunan pukuhuoneesta keittiöön pentuaitaukseen. Pentulaatikkoa kerkesin korottaa, mutta siitä huolimatta määrätietoiset pennut meinasivat tulla laidan yli. Pennut ovat alkaneet myös syömään kiinteää ruokaa, joten kasvuvauhti on melkoista! Cara on hoitanut pentuja todella hyvin, vaikkakin haluaisi kovasti myös kahdenkeskistä aikaa. Meillä on käynyt paljon vieraitakin ja poika 1 eli John menee hyville ystävilleni, isla-tyttö jää Pohjoiseen (tai oikeastaan Pohjois-Pohjanmaalle) ja Voitto-koira menee Kouvolaan. Itsekkin olen hieman miettinyt, että pitäisikö Caran kaveriksi ja uudeksi harrastuskoiraksi jättää yksi pojista. Mutta tätä ei ole vielä mietitty loppuun ja täytyy nyt katsoa, miten pennut saavat koteja.Mun ja Caran pentujen jälkeinen aika on vielä melko epäselvä, sillä valmistumisen myötä kotikaupunki saattaa vaihtua uuteensuurempaan kaupunkiin..

 

Päivitin eilen kotisivuja ja sinnekkin laitoin, kuvat kaikista pennuista. Pennut syntyivät Caran syntymäpäivänä 8.6. Olin yksin avustamassa synnytystä, mutta hienosti Cara suriutui, järjestys oli seuraava: poika 1, tyttö, poika 2, poika 3, poika 4 ja pari tuntia myöhemmin poika 5. Olin melko yllättynyt, kun laatikossa oli myöhemmin vielä kuudeskin pentu, joka oli yllätys yllätys poika. Koko pentue on ollut yllättävän tasainen. Keskiviikkona otimme 3 viikkoiskuvat pennuista ja erityisesti huomiota kiinnittivät kaikkien pentujen hyvät kulmaukset, hyvät etuosat ja hyvät kaulat. Myös päät olivat kaikilla varsin sievät. Tällä hetkellä nättäisi siltä, että tällä yhdistelmällä (All-Out Attaboy Wolf ja Energeric-Action's Ellen) on saatu haettuja asioita esille. Vielä muutama poika on vapaana. Omaa kotia etsivät ainakin poika 2 ja poika 3. Molemmat pojat ovat todella ihanan luontoisia ja syöppöjä! Hymy

 

1309598051_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poika 2

1309598078_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poika 3 (oikea etutassu oli valkoinen ja valkoinen rinta, leuassa valkoista).

 

Äsken pennut koettelivat mamman hermoja maitobaarissa ja nyt on koko konkkaronkka simahtanut pitkin aitausta. Tänään on tulossa muutama vieras käymään ja huomiselle odotellaan myös vieraita. Ensi viikon loppuna Islan uudet omistajat tylevat katsomaan tyttöstä. Loppuun vielä potretti koko poppoosta!

 

1309598098_img-d41d8cd98f00b204e9800998e