Nyt on aikaa jo vierähtänyt ja etelän reissu sekä minun Pipefestit ovat jo menneet.Mukava reissu Vuokattiin ja eikä matkalla kulunut edes koko omaisuus.

1249487232_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ai mitenkä niin samannäköisiä? Kaksosia, siskoksia?

Meillä oli tänään hakutreenit Vennivaarassa ja että Cara oli hieno :) Otettiin taas maalimiehet etukulmaan, 50m ja 100m. Lähetin ensin vasemmalle puolelle. Cara tarkasti piilon, muttei ilmaissut sitä. Kierteli aikansa ja tuli sitten pois (näin kuitenkin, ettei käynyt ihan kulmassa asti). Lähetin toiselle puolelle ja annoin etsiä rauhassa ja lopulta palasi takaisin keskilinjalle. Päätin koittaa vielä ekan puolen kulmaa ja sieltähän kiventakaa maalimies löytyi! Seuraavaksi oli 50m. vuoro. lähetin ensiksi oikealle puolelle, mutta palasi ilman rullaa. Uusi yritys vasemmalle ja kova oli etsintä, muttei löytänyt maalimiestä. uudestaa oikeapuoli ja kotvasen kuluttua tuli rulan kanssa. Näytöllä kuitenkin huomattiin, että maalimies oli takakulmasta. Ihmettelyn jälkeen huomattiin myös, että 50m maalimies oli erehdyksissään mennyt 100m ja oli ehkä n. 80m. Eli Cara teki kaiken oikein eikä ilmaissut kun ei löytänytkään ketään. otettiin vielä toiseen takakulmaan maalimies ja palkkauksen jälkeen vielä isot kehut. Yllättävintä oli myös mun oma käyttäytyminen. Hermoilun sijaan otin rauhallisesti ja mentiin sitä mukaan mitä Cara eteni. Saan siis olla hyvin tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen. Viikonloppuna on RKK:n hakuleiri, joten sitten voidaan punnita meidän (minun) valmiutta..

1249325115_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maalimiehelle lähetykseen valmistelua..

1249325177_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

..ja lopulta maalimiehiä tuntui oleva joka paikassa :)

Cara oli viikonlopun mun vanhempien kanssa mökillä, sillä olin itse juhlimassa Pipefesteillä Vuokatissa. Hyvä oli reissu, mistä kiitos kuuluu myös Jonille :) Hyvä oli fiilis, vaikka nukkuminen ja syöminen edustivat pienintä osaa koko viikonlopussa. F-bookkiin tulee jossain vaiheessa J&J kuvia. Caralla oli ollut oikein mukavaa, sillä se sai olla koko viikonlopun vapaana mökillä. Isä ja Cara olivat nukkuneet yhdessä tuvassa, sillä se on viileämpi kuin päärakennus. Sunnuntaina kun viimein tultiin illalla kotia Cara vaikutti hieman pettyneeltä, kun joutui taas kerrostalo-koiran osaan :/ Onneksi vielä on kesää jäljellä ja ehkäpäs tehdään vastaava järjestely vielä jossain vaiheessa.

 

Reilu viikko sitten olimme Harjavallan/Porin reissulla. Menimme Caran kanssa perjantaina päiväjunalla ja matka meni hyvin. meillä oli kaksi vaihtoa (Oulu ja Tampere) ja Cara tuntui tietävän, ettäoli kiire eikä vetänyt tai riekkunut hihnassa vaan juoksi nätisti vierellä kun kiiruhdimme kaikkien kassien kanssa laiturilta toiselle. Porin juna oli ihan täynnä (Sonisphere), mutta saimme lemmikkivaunusta päätypaikan. Cara oli sen verran pelottava, ettei kukaan edes hinkunut viereen :D Perjantai-illalla kävimme Harjavallassa Karma Rockissa katsomassa meininkiä. Sunnuntaina puolestaan vaarin kelämänkirjan julkistamistilaisuuden jälkeen menimme käymään Caran veljen Ronin luona. Ronista oli tullut hyvin komea poika ja se oli hyvin innoissaan Carasta. Caraa tosin enemmönkin ärsytti Ronin touhottaminen ja yritti useampaan kertaan antaa hammasta. Totta kai otin yhteiskuvia kasvattajaakin varten ja lopussa koiruliinit vielä juoksivat muutamia ajatuspyrähdyksiä! Mukavaa oli ja ehdottomasti reissu oli onnistunut! Paluumatka autollakin meni hyvin, vaikka matkaa oli monta sataa kilometriä.

1249324997_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Viikonloppuna hakuillaan ja nyt viikolla tottistellaan ja tokoilaan, sillä tokokisat lähetsyy. Aijai! :D