Vihdoinkin taas päivitystä Caran blogiin. Nyt lupaan päivittää meidän tekemisiä useammin. Palasin takaisin Suomeen ennen joulua, mutta nämä muutamat viikot ovat kyllä menneet todella nopeasti kaikkien asioiden järjestelyissä. Cara oli tietenkin hirmuisen iloinen paluustani ja otti mut isoin loikin vastaan. Tämän jälkeen Cara onkin kulkenut lähes koko ajan meidän mukana.

Jouluaattona kävimme Johiksen siskon luona Muurolassa jouluaterialla ja pikkuhousu-Cara oli tietenkin mukana! Tämän jälkeen suuntasimme minun vanhempien luokse toiselle aterialle. Cara odotteli kiltisti eteisessä ja maltti palkittiin joululahjalla. Oli huvittavaa kuinka Cara availi pakettia nätisti ja lähdön hetkellä paketista oli vain yksi kulma auki. Tämä tilanne tietenkin huipentui, kun pääsimme kotia ja annoimme lahjan uudelleen Caralle. Carasta kuoriutui toinen persoona (varmaan sama, joka on uusinut meidän sohvan ulkoasun) ja paketti sai kyytiä silmän räpäyksessä.. Että semmoinen pieni ja viaton koiruliini.Tässä Cara availee siististi lahjaansa ja on mielissään kuvaamisesta..Ja tässä puolestaan Misu-kisu ei vaikuta kovin ihastuneelta kuvan otosta..

Uusi vuosi meni rauhallisesti. Viime vuonnakaan meillä ei ollut mitään ongelmia paukuttelujen kanssa Sallassa. Tänä vuonna vuosi vaihtui Rovaniemen keskustassa vanhempieni asunnossa. Mulla oli viikon verran vieraina kaksi ranskalaista tyttöä, joiden iloksi järjestin pienet pippalot. Cara jaksoi taas hienosti ja keskittyi lähinnä menon tarkkailuun ja herkkupaloihin..

Kuten sanottu vuoden vaihtuminen toi syksyn tapaan uusia muutoksia. Johis muutti pääkaupunkiseudulle Kauniaisiin opiskeluiden perässä ja me jäimme Caran kanssa tänne Napapiirille. Olin Johiksen muuttoapuna, joten siskoni asui meillä Caran kanssa muutaman päivän. Cara oli kuulemma hieman pomottanut meille tulevia vieraita - tai lähinnä toiminut koko korttelin ovikellona..

Ja sitten tähän päivään. Caran juoksu on nyt loppunut, joten pääsemme vihdoin ja viimein treenaileen hallille! Maanantaina onkin agitreenit ja keskiviikkona pk-treenit. Toivottavasti pääsemme vielä jollekkin toko-kurssille. Sunnuntaina olis näyttelyharjoitukset, joissa vois myös mennä käymään.. Katsotaan miten nämä treenit lähtee käyntiin. Mulla ainakin on kova motivaatio, enkä usko että Carallakaan on mitään niitä vastaan ;)

Loppuun vielä pari ulkokuvaa viime vuoden puolelta.