Syksy tekee tuloaan ja kiireet lisääntyy. Tän takia on pakko nipistää jostain, eikä blogia tuu oikein päivitettyä. Oon ollu reissussa ja Emilia on Roopen kanssa ollu mun luona Caraa hoitamassa. En usko, että järjesely on ollu yhtään epämiellyttävä Nauru Mulla alkoi harjottelu Lapin ELY-keskuksessa, joitain opintoja pitäis tehä yms. joten kiirettä pitää.. Täytyy myös hehkuttaa ratsastusharrastuksen jatkamista muutaman vuoden tauon jälkeen!

Caralla alkoi juoksu viimeinkin viime viikolla. Kentälle en oo päässy treenaamaan, mutta maanantaina olimme hakutreeneissä ja eilen kävin polkemassa jäljen ennen ohjaamiani tokotreenejä. Tänään olis vuorossa taas hakua ja huomenna on mun pitämä pentukurssi, joten täytyy suunnitella jotain puuhaa Carallekin. Maanantaina kävimme siis hakuilemassa Norvajärvellä. Mukana oli hyvä porukka ja kaikilla treenit meni oikein kivasti. Caralla oli lähes 300m alue. Alkuun tuli kolme tyhjää, sitten maalimies ihan edessä (n5m keskilinjalta), tyhjä, maalimies, maalimies tyhjä ja viiminen maalimies suorapalkalla. Cara oli aivan loistava!! Pidin treenissä juomataukoja sekä yhden lepohetken. Hyvin jaksoi, vaikka tyhjillä teki tuplatyötä, sillä ekalla lähetyksellä teki lähes poikkeuksetta vain roiskasun (tokalla uppos syvälle ja työskenteli erinomaisesti). Oon kyllä todella tyytyväinen treeneihin ja vikan maalimiehen jälkeen Cara sai myös narupallon jolla se LEIKKI! Hakualueellahan Caran kanssa on ollut ihan turha leikkiä, sillä se on ootellu aina ruokapalkkaa..

Eilen kävin polkemassa jäljen (n. 20m + kulma + 2m). Cara ajoi jälkeä hyvin. Kulma oli ekaa kertaa ja tuotti hieman päänvaivaa, mutta hienosti selvitti sen. Täytyy käydä tekeen uuestaan jälkeä, ku kesän alusta niiden polkeminen on nyt hieman jääny..

Hakukokeita on vielä tulossa paitsi omalla kerholla, myös rkk:lla. Näyttelypuolella menemme varmaan nyt vain Tromssaan ja sitten alammekin jo odotella kevään juoksua.. Silmänisku Silmät peilataan vielä nyt syksyllä jahka Pekalle tulee peilaus. Caran miesehdokas on vielä hieman auki, mutta Ruotsissa on yksi varteen otettava vaihtoehto.. Tästä toivottavasti enemmän nyt syksyn mittaan!