Meillä oli eilen varsin onnistuneet hakutreenit! :) Ennen treenejä käytiin samoilemassa Koskenkylän maastoissa ja höpöteltiin. Otettiin eka muut koirakot, eikä Cara malttanut olla autossa hiljaa.. Viime treeneistä olikin jo parisen viikkoa aikaa. Olin etukäteen suunnitellut treenin kulun. Caralla oli kolme maalimiestä, joista vain yhden tarkan paikan tiesin. Oikeassa etukulmassa oli eka maalimies, toka n. 50m ja kolmas n. 100m. Kahdesta vikasta en tiennyt kummalla puolella keskilinjaa tai missä kohtaa maalimies on. Lähetin Caran eka tyhjälle ja upea syvä pisto tuli! Seuraavaksi oli toisen etukulman vuoro ja Cara tuli hienosti rullan kanssa. Näyttö (kamala maasto) oli ok myös. jatkoimme sitten matkaa ja lähetin vasemmalle puolelle Hieno pitkä pisto ja tuli itse takaisin kun ei löytänyt ketään. Oikealle puolelle taas pisto ja Cara lähti hyvin kunnes teki täysjarrutuksen ja meni jyrkästi vasemmalle (ehkä 5m keskilinjalta metsään). otti rullan ja tuli. Koiraan oli luottaminen ja näytölle mentiin ja siinähän se maalimies oli! :) Lähetin tämän jälkeen Caran taas vasemmalle puolelle keskilinjaa ja tuli hyvä pisto. Nenä ohjasi Caraa toiselle puolelle, mutta ei kuitenkaan karannut. Oikealle puolelle lähetys ja kävelin samalla alueen loppuun. Cara kuitenkin palasi ilman rullaa. Uusi lähetys samalle puoellle ja linjalla jo nokka osoitti tiettyyn suuntaan. Takaisin Cara tuli rullan kanssa :) Todella hyvät treenit ja luotto meidän välillä kasvoi taas pykälän. Ei yhtään valeilmaisua eikä mitään höpötyksiä. Itsestäni olen myös ylpeä, sillä yritin keskittyä siihen, että Cara saa tarpeeksi tilaa työskennellä.

 

Tiistaina puolestaan käytiin ekoissa jälkitreeneissä ikinä ja tallasin Caralle 3 makkararuutua. Eka oli aika iso, toka pienempi ja kolmas melko pieni. Hienoa nokkatyöskentelyä ja Cara nautti siitä suuresti. Aluksi hieman ihmetteli, että miksi ei lähdetä ukkoja etsiin mutta hyvin keskittyi ruutuun. Lopuksi otimme vielä esineruudun, joka meni kerrassaan mallikkaasti (Caran ilme sanoi, että HEI tän mä tiiän!)

 

Lauantain Oulun KV näyttelyihin oli ilmoittautunut 27 tervua. Ollaan Oulussa kuitenkin koko viikon loppu, vaikka näytelmiin mennäänkin vain lauantaina. katsotaan jos juoksut loppuisi nyt vkon lopun/alku viikon aikana, niin päästäisiin tottistelemaan kentälle ja ehkäpä jopa agitreeneihin! :)