Aikani kuluksi aloin päivittämään Caran blogia. Mie olen ollut jo kohta kuukauden Ranskassa vaihdossa ja vielä on pari kuukautta edessä. Cara on Johiksen kanssa Rovaniemellä, ja molemmilla on tietenkin mua hirveä ikävä :)

Agilityn alkeiskurssi loppui juuri ennen lähtöäni tänne ulkomaille. Emme päässeet osallistumaan viimeiselle kerralle ja harjoituskisatkin jäivät väliin, sillä Caralla oli polkuanturat hieman kuluneet. Kävinkin ostamassa Caralle etutassuihin pienet töppöset :) Ilmoittauduin kuitenkin maxi möllien talvitreeniryhmään. Eli päästään jatkamaan agia vuoden vaihteen jälkeen.

Johis ja Cara ovat tutustuneet uusiin koirakavereihin läheisessä koirapuistossa. Cara käy leikkimässä siellä kaksi kertaa viikossa.. Max koirasta (jk terrieri) on tullut Caran uusi paras leikkikaveri. Max on pikkukoira, joten niiden leikkiminen ja painiminen on kuulumma huvittavan näköistä. Cara tietenkin yhä mielellään pitää itseään koirapuiston (ja koko maailman) kuninkaana.

Johis ja Cara ovat myös hieman reenailleet tokoliikkeitä ja kapulan noutoa. Haku ja pk-reenit on myös merkattu kalenteriin.

Täällä Ranskassa puolestaan alan pikkuhiljaa ylittämään 'kulttuurishokin'. Kun tulin tänne, niin tottakai mun matkalaukut katosivat ja soluhuone oli aivan hirveä. Nyt lähes kk jälkeen on elämä normalisoitunut ja uusien ystävien avulla myös kielitaito on lähtenyt kehittymään. Koululla oppitunnit olivat aluksi aivan hirveitä, sillä en ole opiskellut laskentatoimea tai talouskursseja Suomessa. Onneksi kuitenkin pystyin muuttamaan lukujärjestystäni!

Caran blogia päivitellään (mie tai Johis) aina jahka keretään :)

Bisous!