Hah, kirjoitin pitkän stoorin tänne, mutta sepäs katosi lähetysvaiheessa jonnekkin.. Tänään meidän pikku prinsessalla on 2v. synttärit!! Synttäreiden kunniaksi pikku Caran kanssa vietettiin rento päivä pikku treenejä unohtamatta. Kävimme Tassuvaarassa ottamassa noutoliikkeet ja eteenmenoa. Lisäksi käyskentelimme soramuntulla ja Cara piti haukaa keppien ja muiden mielikuvitus juttujen kanssa.. Otimme lopuksi yllätys näyttelytreenit, sillä Marika ja Ansku tulivat Tassuvaaraan suoraan lennosta. Caralla treeni meni hyvin. Seisomisen kanssa ei ole mitään vaikeuksia, mutta liikkeiden kanssa on.. Aluksi Cara hieman peitsasi, mutta lopulta ravasi koko ajan todella hyvin. Taaskaan harjoittelutilanteessa ryhmäjuoksu ei ollut ongelma, vaan meni oikein hienosti! Näyttelyissä tässä kuitenkin tulee aina vaikeuksia.. En tiedä johtuisikohan se sitten siitä, että muutkin juoksijat ovat tervuja...?? Alla kakksi kuvaa pikku-Carasta!

 

Pikku Cara 11vkoa vanhana ensimmäistä päivää Rovaniemellä ensimmäisenn kodin parkkipaikalla...

1244484038_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

..Cara 2-vuotiaana Rovaniemellä soramontuilla Mäntyvaarassa.

1244483954_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Sitten niihin koehommiin. Eilisistä hakukisoista ei siis saatu tulosta maasto-osuuden takia (tarkemmin henkilöhaku). Tottis meni sitäkin upeammin pistein 90/100. Paikallaan makuussa Cara nousi ylös vähän ennen liikkeen lopetusta (-2p.) (??). Ja hyppynoudolla kehtäsikin tulla takaisin esteen kiertäen (???).. (-6p.). Ilman näitä pisteitä olisi siis ollut jopa 98.. Noh eipä tällä nyt mitään väliä kyllä ollut, sillä tulokseen se ei vaikuttanut millään tavalla. Etukäteenkin olin olettanut, että tottis on meidän vahvuus.

 

Maastossa asiat menivätkin sitten mönkään. Miksi kukaan ei kertonut mulle (hyvissä ajoin paaaljon ennen) kuinka pelottavia kokeet ovat!!!?? Mulla meni ihan pasmat sekaisin ja vaikka suorituksen jälkeen ajattelin, että Cara mokasi, niin myöhemmin tajusin, kuinka jäätyneenä olin keskilinjalla.. Cara ilmaisi vain kaksi maalimiestä (toisen etukulman ukko jäi paikallistamatta, oli kyllä juossut ihan läheltä) ja lisäksi Cara kehtasi tehdä valeilmaisun. Juoksimme näytölle keskelle metsää, missä Cara vain oli et hmm.. eipäs täällä ollutkaan ketään.. Pisteitä tuli siis 110. Esineruutu meni hyvin, vaikka se oli vähintään yhtä pelottavaa kuin hakuosuuskin. Seisoskelin lähetysreunalla kuin joku tollo ja ihmettelin kun Cara juoksenteli siellä.. En tiennyt yhtään mitä tekisin, mutta ihme kyllä Cara löysi esineen takalinjalta ja toi sen hienosti. Pisteitä tuli 28 (-1p kun kehuin liian myöhään ja -1p kun siirsin asentoani esinettä tuosessa).

 

Kyllähän se tietenkin harmittaa, kun tulos jäi saamatta.. Marika sanoikin mulle ensi viikon hakukokeista Oulussa ja Jussi (oli tuomarina Roissa sekä myös tulevissa Oulussa) sanoi, että toki me voidaaan tulla. Siispä ilmoittauduin sinne, meni syteen tai saveen. Ainakin saan paljon koekokemusta ja niin.. Joka tapauksessa seuraavat kokeet tulevat olemaan sitten aikasintaan lokakuussa.. Niin ja onnittelut vielä näinkin Outille ja amstaffi Acolle, sillä he saivat viimein kaivatun HK1 ja tekivät samalla historiaa!!! :)

 

Toivotamme vielä Caran kanssa railakasta ja herkkujen täyteistä syntymäpäivää Caran veljille ja siskolle!! :) Treenaamisen iloa ja köllöttelyä kaikille!