Tänään oli kyllä vaihderikas päivä. Lähdimme ystäväni Riinan ja hänen jackrussel nartun Wild Meadows Big Kiss:in eli "Millin" kanssa kohti Tornion KV näyttelyitä 06:15. Sää paikanpäällä oli melko hyvä (ei siis satanut Oulun näyttelyiden tapaan). Alueella oli tosin aika kova tuuli, minkä huomasi harvinaisen hyvin lukuisista huppareista huolimatta..

Caran kehän tuomarina oli romanialainen Cristian Stefanescu. Tervuja enen olivat groendelit ja malit. Suuret onnittelut Tiinalle ja Kaarinalle sekä tietenkin Maia de la Terre Aimee ERI1 PN1 ROP ROP-vet. Myös Marikan ja Miian Jagasar Excellent "Jedi" pärjäsi hyvin ERI1 PU1 CACIB VSP! Tervukehässä urokset taisivat molemmat saada EH:t. Marika esitti Caran ja mie hoidin hommani kehän laidalla. Carahan on melko hoikassa kunnossa ja turkkiakin on vain nimeksi. Tästä huolimatta ja erityisesti hyvän esityksen ansiosta Cara oli JukEri1, Pn1, sert & ROP!! Oltiin me kyllä ylpeitä!! Arvostelu:

"Typical head. Good proportions. Well angulated. Normal backline. Correct underline. Good colour. Very good presented."

Cara kyllä loisti kehässä tähden lailla ja esiintyminen oli oikein mallikasta! Riina otti muutamia kuvia, joita lisään tänne ja sivuille jahka saan ne. Tervukehän jälkeen jäimme odottelemaan ryhmäkehää ja jackrusselien kehää (joka alkoi n. 1½h myöhässä). Milli oli omassa luokassaan ihan ylivoimainen ja olikin NukEri1. Tämän lisäksi Milli toisti Oulun saavutukset olemalla PN1 ja ROP. Lisäksi kotiin tuomisena  mukaan lähti myös serti ja cacib. Naureskeltiin, että meidän täytyy lähteä yhdessä näyttelymatkoille useamminkin, jos näin hyvin menee :)

Ryhmäkehässä Cara esiintyi hienosti ja arvokkaasti. Tuomari ei kuitenkaan kiinnittänyt alkupään koiriin suurempaa huomiota ja ryhmäykkönen olikin shetlanninlammaskoira. Onnea! Raskaan päivän jälkeen oli kiva päästä takaisin kotia. Cara syö vieressä uutta herkullista puruluuta uuden ison patukan päällä. Täytyihän Caran suoritus palkata todella hyvin. Tästä alkaakin meidän talvitauko näyttelyiden osalta. Nyt täytynee keskittyä enemmän harrastuksiin eli lähinnä hakuun ja tokoon. Agilitykurssi kestää syyskuun alkuun, jonka jälkeen sekin jää tauolle jahka palaudun takaisin Suomeen Ranskasta.