Caralla alkoi juoksu n. 2 viikkoa sitten. Nyt ollaan siis oltu normi treeneistä poissa, mutta olen hieman tottista ottanut lähistön pallokentillä.. Mutta kylläpäs treenaaminen on tuntunut tylsältä kun ei ole voinut hurauttaa tutuille treenipaikoille. Onneksi eilen sain hieman omaa motivaatiota nostettua ja otettiinkin hölkästä jääviä ja opetin stop käskyä (avoimen luoksetulon yhteyteen liittyen). Tietenkin meillä jää nyt myös tokon SM joukkuekisat väliin, mutta eihän tälle voi mitään.

Cara Jällivaarassa...

1246903404_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Juhannusnäyttelyt ovat vielä mielessä, vaikka Jällivaaran näytelmät eivät olleet samanlainen menestys. Cara sai vain 2:sen. Tällä kertaa tuomari sakotti turkista ja päästä, sillä Caralla ei ole näyttävää stopparia, eikä jäänyt epäselväksi, että ko. romanialainen tuomari olisi sitä vaatinut. Se mittaili sorminkin Caran päätä! Mielenkiintoista. Nyt meillä on vielä Oulun KV näyttelyt lauantaina (ollaan siellä koko viikonloppu, sillä lähdemme Riinan ja milli-jackrusselin kanssa). Lokakuulle todennäköisesti lähdetään sitten sinne Tromssaan, sillä tuomari on ok. Tietenkin juoksusta on sitten 4kk ja Cara on mitä todennäköisemmin ihan turkiton.

 

Juoksusta huolimatta ollaan käyty kerran hakuilemassa. Treenit olivat todella hyvät! Vaikka tiesinkin, missä ukost olivat olin itse melko tönkkö ja "kisamainen". Ensimmäinen kulma oli tyhkä ja Cara ilmaisi. Nella oli keskilinjalla kaverina, eikä hän olisi osannut epäillä ilmaisun oikeellisuutta. Lähetin uudelleen ja kaikki ok. Seuraavassa kulmassa oli ukko (hyvin meni). N 30-40m. lähetys tyhjälle - ok, jonka jälkeen lähetys toiselle puolelle ja maalimies oli n. 10-15m päässä. Upea ilmaisu eikä mitään takautumaa viime kokeista. Viimeinen maalimie soli ehkä n. 120m ja lähetin 100m. Upea pisto, muttei saanut hajua. Lähetin vastakkaiselle puolelle, jonka jälkeen uusi yritys ja hienosti löytyi!! Olin kyllä todella ylpeä pikku-Carasta.

Samaisissa treeneissä Cara kunnostautui taas mestarikarkailijana. Oli ilmeisesti tullut avoimesta ikkunasta läpi ja tuli keskilinjalla vastaan. Kääntyi kannoillaan ja painoi tuhatta ja sataa hakualueen alkuun, jossa odotti, että tulimme paikalle. Oli se kyllä hyvittavaa. Cara kyllä osaa aina yllättää lapsellisuudellaan ja uusilla vippaskonsteillaan! Elämämme ei ainakaan ole tylsää.

 

Täytyy varmaan erikseen mainita, että Cara on ollut todella kauniisti kotona. Kolikolla on kaksi puolta ja Caran 'Mara'-puoli on usein näkynyt kotona yksin ollessa. Nyt kuitenkin ehkä pientä aikuistumista on havaittavissa.. :) Tällä viikolla meillä on huomenna jälkitreenit ja sitten ke tai to hakutreenit. Mukavaa päästä treenaileen. Nyt kun ei ole aktiivisesti treenannut, niin se on jäänyt kokonaan hieman varjoon. Mutta kyllä Cara onkin ansainnut hieman kevyempiä juttuja viikkoihin!

1246903445_img-d41d8cd98f00b204e9800998e