Nyt on kotiuduttu RKK:n järejestämältä hakuleiriltä. Kouluttajana meillä oli Ville ja Ville oli vähintäänkin yhtä hyvä kuin vuosi sitten! Caran kanssa leiri alkoi jo perjantaina, sillä Ville halus nähdä kuinka Cara ilmaisee umpipiilon (piilona oli pieni ison kentän vieressä oleva varasto). Maalimies käveli piiloon siten, että Cara näki sen, mutta ennen varaston sisälle menoa koira käännettiin pois. Cara ratkaisi tehtävän todella hyvin ja varmistuksen jälkeen ilmaisi hienosti! Illalla otimme myös hieman tottista ja kaikki liikkeet menivät hyvin Hymy

1275833363_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina kävimme viime vuotisella hakuradalla koirat läpi yksitellen. Hakurata oli melko avoin, ja keskilinjalta (sijoittui harjanteen päälle) koiran työskentelyä saattoi seurata helposti. Caralle otettiin voittajaluokan pituinen kokeenomainen treeni. Mulla alkoi hieman jännittämään, mutta Cara työskenteli hyvin (toisen etukulman olisi voinut tarkastaa paremmin, sai hajun maalimiehestä, joka oli n. 50m). Ensimmäisen maalimiehen jälkeen tuli tyhjiä erinnäinen määrä ja kun Cara ilmaisi maalimiehen oikeasta takakulmasta, kerkesin jo ajatella, että yksi ukko jäi matkalle. Viimeinen maalimies löytyi kuitenkin vasemmasta takakulmasta! Cara oli loistava ja Villen mielestä me olemme molemmat (pientä hiomista lukuunottamatta) valmiita voittajaluokkaan. Yöttömän yön kokeet ovat siis kauden ensimmäiset.. Iltapäivällä otimme vielä esineruudun ja kaikki kolme esinettä löytyivät. Viimisestä Cara ei saanut heti hajua, kun ei irronnut ihan vasempaan takakulmaan saakka. Esineruudun jälkeen ajoimme takaisin Rovaniemelle, sillä mulla oli yötöitä paikallisessa baarissa. Cara simahti heti, eikä olisi millään jaksanut lähteä käymään lyhyellä iltalenkillä.

Tänään meillä oli myös voittajaluokan "koe", mutta ei ihan niin virallisesti kuin eilen. Kaikilla maalimiehillä oli palkat ja kaikki myös löytyivät hyvin. Yhteenvetona viikonlopun leiristä jäi hyvä fiilis ja oli mukava nähdä, että Cara toimi loistavasti! Pistot eivät olleet koko ajan täysin suoria ja paikoin tyhjät olisivat voineet olla vieeläkin syvempiä, mutta pääasia, ettei yksikään ukko jäänyt metsään eksyksiin Silmänisku Ville lupasi koko ryhmän kuullen yhtä sun toista, jossei Cara voittajassa pärjää (ohjaajahan toki voi aina mokata..) Tämä varmasti jäi kaikkien mieleen - ja kaikki jäävät odottamaan toteutuuko uhkauket Nauru Outi otti uudella kamerallaan hyviä kuvia, joita lisään tänne/kotisivuille jahka saan niitä. Sivutkin päivitetään nyt ihan lähitulevaisuudessa, johan ne ovat olleet kohtuuttoman kauan samassa jamassa.

1275833371_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Väsyneet Roope ja Cara paluumatkalla..

Viime viikolla treenasimme muutenkin ahkerasti. Lyhyenä yhteenvetona: maanantaina näyttelytreenit (esitin itse, useampi ihminen kävi kopeloimassa, seisominen oli hyvä ja juoksu ok). Tiistaina käytiin tottistelemassa Tassuvaarassa ja ottamassa lyhyt n. 1h vanhentunut suora jälki (jäljellä oli n.3 lihapullan palasta + loppupalkka). Keskiviikkona meillä oli ep.vir. tottissuoritus ja Cara oli loistava! Tuloksena oli 98p. (ohjaaja unohti kävellä n.10-15 askelta ennen juoksuunlähtöä ja maahanmeno -käskyä.. Tasamaanoudossa Cara ei ottanut kapulaa samantien suuhun, vaan mietti hetken.) Torstaina otin pikkusen tottista ja pentukurssin jälkeen ruututreeniä kentällä. Paljon ollaan puuhasteltu ja puuhastelut jatkuvat!