Tällä viikolla kerkesimme tokoilla ja hakuilla. Maanantaina menimme pitkästä aikaa koirapuistoon ja tapasimme paaaljon kavereita! Cara oli ihan innoissaan ja pääsi toteuttamaan belgimäisiä kujeitaan muiden kanssa. Aluksi puistossa oli Hemuli ja kultainennoutaja uros. Sitten tuli pieni jackrussel, joka olisi kovasti halunnut leikkiä Caran kanssa, mutta Cara olisi ollut sille natiaiselle liian kova pala. Juuri kun olimme lähdössä pois, niin vastaan tulivat Kati ja Max. Aijaji kun Cara oli innoissaan kun pääsi Maxia möyhentään oikein kunnolla! myös Vieksa tuli hivenen myöhemmin. Hyvin vaihderikas kaveripäivä Caralla :)

 

Tiistaina kävimme tokotreeneissä. Otin ihan perusjuttuja ja lisäksi jäävät neliössä, joissa liikkeellelähtö oli suoraan vauhdista. Kyllä Cara nämä osasi hienosti. Samoin otin "maahan" ja tein itsen kolmion ja kutsuin sivulle samalla kun kävelin pois päin. Kaukareista otin istu-seiso osiota. Haluan heti alusta alkaen, että takapää pysyy paikoillaan (maahan-istu -jutussakin peppu pysyy liimattuna koko ajan). Laitoin laudan takajalkojen eteen ja näin se onnistui todella hienosti! Otimme paikallaanmakuun kahdesti ja kerran paikallaan istumisen, mutta jäin tässä itse näkösälle. Oli mukava treenailla ja hyvät fiilikset jäi :)

 

Torstaina meillä oli palauttavat hakutreenit Norvajärvellä. Päätin, että nyt otamme hauskan ja helpon treenin ja Cara oli ihan liekeissä. Olimme tallanneet koko alueen (200m), mutta käytin vain 100m. Otin vain kolme pistoa ja kaikilla palkkaus heti kun Cara tuli näytölle. Etukulmassa Outi oli roskiksessa ja nyt Cara oli peräti kiertänyt roskiksen. Minna oli toisella puolella n. 70m. Hieno ilmaisu ja näyttö. Saara oli ehkä 80m toisella puolella keskilinjaa ison kiven takana. Upea ilmaisu ja palkkaus juoksevana. Cara lähti joka pistolle kuin tykinkuula ja oli todella innoissaan. Ja kyllä mullakin hymyillytti koko ajan. Treenit sujuivat hyvin ja ensi kerralla otamme sitten hieman erillaisen treenin. Päätin, että osallistumme hakukokeisiin 3.10. Joka tapauksessa koe antaa mulle taas kuvan siitä, millainen se on. Ja jos tulosta ei tule, niin voin tehdä mielikuvaharjoituksia koko talven kevättä varten.

 

Nyt viikonlopun Cara on ollut isän kanssa mökillä (eilen illan ja nyt su koko päivän).