Me ollaan treenailtu nyt ahkerasti. Hakutreenejä on ollu pari kertaa viikossa, samoiten tokoa/tottista. Uutena harrastuksena on tullut sunnuntain Canicross treenit! Tää on ollu superhauskaa, vaikka mulle ylämäkitreenit on ollu aika raskaita Nauru 2.10 olis Rovaniemellä kisat, joihin osallistumista harkitsen vakavasti (harrastajaluokka). Samana päivänä on rkk:n hakukokeet, mutta tässä mietin, että jos osallistuis niihin vain 3.10.

Meillä on hakutreenit (ennen eilistä) menny todella hyvin! Caran kanssa on ollut ilo reenata, ku se on tenyt kaiken suurella innolla ja ukot on löytyneet nopeasti.. Nyt ollaan pari kertaa käyty uudella haastavalla radalla ja eiliset treenit eivät olleet mikään menestys. Aluksi Cara lähti etukulman pistoille innokkaasti, mutta ei löytänyt Saaraa. puhelinsoitoilla varmistin, et Cara oli käynyt vain n.40m. Loputa Cara oli löytänyt Saaran, mutta jääyt tuijottaan ja säikähtänyt sitä ja palannut takas keskilinjalle. Tän jälkeen lähetyksetkin oli aika toivottomia. Yksi maalimies löytyi ihan hyvin ja kolmannella oli vähän vastaavan tyylisiä ongelmia ku ekalla. Tietenkin Cara lopulta paineistui ja otti rullan suuhun. Viiminenkin maalimies oli vielä yhtä tuskaa, ja lopulta maalimies kävi haamuna ja Cara lähti hienosti sen luokse. Toisinsanoen reenit oli yhtä sekamelskaa, mutta sellasta sattuu, kai. Asiaa hieman helpotti se, et Saaran Lara oli myös ihan kummallinen radalla.. Noo.. perjantain treenit suunnittelin jo valmiiksi ja maanantaina sit kivat treenit ennen kokeita.

Ens viikolla kääpiöpinseri Potris tulee meille hoitoon ku Saara lähtee katsoon IPO-kokeita. Eilen Cara sai leikkiä Potriksen kanssa ja uskon, et meille on tulossa varsin vilkkaita hetkiä!