Vihdoinkin ollaan tultu takaisin kotia. Olimme Caran kanssa käymässä Tampere-Harjavalta-akselilla sukulaisten luona. Junassa matkustaminen oli helppoa, sillä sehän on jo tuttu juttu Caralle.  Tampereen asemalla aamulla klo 6 kahden tunnin odottelukaan ei tuntunut miltään kaikkien niiden pulsujen keskellä, kun oli koira turvana :) Harjavallassa Cara sai juoksennella mielin määrin ison omakotitalon isolla pihalla. Cara ystävystyi serkkuni tyttären Heinin kanssa, joka leikki pihalla Caran kanssa ja harjoitti erilaisia käskyjä. Lauantaina tätini luokse tuli kaksi serkkuani lastensa kanssa. Cara oli oikea mallikoira kuuden kouluikäisen lapsen keskuudessa.

Tampereella puolestaan Cara tutustui serkkuni Aku-koiraan. Aku on harmaa keskikokoinen villakoira. Cara sanoi Akulle kuka on pomo ja tämän jälkeen ne oli parhaita kavereita. Koirat olivatkin illan keskenään serkkuni luona, sillä me lähdimme katsastamaan Tampereen yöelämää Blockfesteille. Sunnuntaina matkasimme Caran kanssa bussilla rautatieasemalle ja hyppäsimme päiväjunaan. Matka takaisin sujui vallan mainiosti, joskin Cara oli melkein koko matkan Ouluun asti mun sylissä, sillä lemmikkivaunu oli buukattu ihan loppuun, eikä lattialla ollut oikein tilaa muiden koirien ja ohi ramppaavien ihmisten välissä. Muistoksi matkasta jäi reisiin ihanat mustelmat (Cara kun ei ole mikään keijukainen)..

Loppuun vielä kooste maanantain agireeneistä. Harjoittelimme useampaa estettä kerralla ja Cara oli aivan mahtava! Ohjaajalle sattui pieni moka, kun puomin nimi unohtui kesken suorituksen.. nooh.. Menimme myös keinua pari kertaa, ja kepit menivät upeasti. Huomasin, että olen aikaisemmin kepeillä vihkonut käden kanssa samaan aikaan kun olen sanonut keppi, keppi, keppi... Cara hieman hermostui painostamisesta, mutta heti kun käden rauhoitti paikalleen, niin kepit menivät kuin itsestään. Olipa hyvä, että tämänkin huomas nyt, eikä myöhemmin :)

Huomenna menemmekin RKK:n BH-harjoituksiin kaupunkiosuuteen (olen talkoissa henkilöryhmässä ja kaupunkiosuudessa rullaluistimilla). Sunnuntaina puolestaan on sitten seuraavat hakutreenit.