Ollaan reenailtu aikalailla ja yllättävää kyllä kaikki reenit on menny ihan sika hyvin. Sunnuntaina kävin Tassuvaarassa (rpkk:n kentällä) reenailemassa seuraamista ja pk estettä sekä aata. A meni todella hyvin ja ensimmäistä kertaa pyysin Caraa hyppäämään metrin esteen yli. Tätä meidän täytyy vielä reenailla, mutta idea tuli selväksi :)

Sunnuntaina meillä oli myös hakureenit. Meiän lisäksi reeneissä oli Saara, Outi ja Nella. Otin reenit edelleen irtorullien kanssa. Kaikki maalimiehet olivat n. 50m. Ensimmäinen maalimies oli ylärinteessä ja Cara löysi sen todella ketterästi. Toinen maalimies oli alarinteeseen pressun alla siten, että vain pää näkyi hieman. Cara työskenteli hienosti, mutta oli jo palaamassa takaisin keskilinjalle kunnes se sai halun ja löysi maalimiehen ja rullan pienen etsimisen jälkeen. Kolmas maalimies oli ylärinteessä kuopassa ja Cara löysi hänet ihan ilman mitään ongelmia. Neljäs ja viimeinen maalimies oli alarinteessä mäen alla, jonne mun täytyi lähettää Cara kahdesti. Jälkimmäisellä kerralla maalimies löytyi hetkessä. Hakureenit olivat siis todella onnistuneet ja meille molemmille jäi hyvä mieli!

Eilen meillä oli agilityreenit. Menimme kävellen paikalle ja Cara oli ihan täpinöissä. Keinu meni todella hyvin ilman apuja muista esteistä puhumattakaan. Cara nauttii ihan selkeästi agilityn vaihtelevaisuudesta. Mua hieman jännittää, että tulenko pysymään Caran vauhdissa :D Pussia Cara hieman ihmetteli, mutta heti kun laitoin kupin pussin toiseen päähän, se meni moitteettomasti. Mun täytyisi muistaa, etten liikaa innosta tai lähinnä paineista Caraa vauhdin kanssa, jotta suoritukset menisivät hallitusti. Reeneistä jäi kuitenkin todella hyvät suoritukset pohjalle ens kertaa ajatellen.

Torstaina lähdemmekin Caran kanssa sukuloimaan Harjavaltaan ja Tampereelle. Hakutreentit viikonlopulta jäävät siis väliin..