Viikko on vierähtänyt siivillä! Pikku belgiriiviöt on nyt 4 viikon ikäisiä ja ikä alkaa näkyä rohkeutena sekä uteliaisuutena. Pennuilla on oma aitaus keittiössä, mutta paljon ne ovat aitauksen ulkopuolella maailmaan tutustumassa! Ruoka maistuu ja painia jaksetaan aamu varhaisesta ilta myöhäseen. Huvittava on vierestä seurata pikku palleroiden elämää. Aikaa näihin saa käytettyä vaikka koko päivän. Televisiota ei ole kerennyt katselemaan, sillä joka päivä on mitä mielenkiintoisin näytelmä menossa ihan livelähetyksenä..

 

Pennuista kolmella on jo oma koti ja kolme poikaa vielä etsii sitä oikeaa. Poika kakkonen on kaunis ja sirorakenteinen miehen alku. Luonteeltaan herra on hieman veljiään rauhallisempi, oikea sylivauva Hymy Tämän pojan uskaltaisi antaaihan kotikoiraksi perheeseen, missä ei ensisijaisena suunnitelmana ole kokeisiin tähtäävä harrastus. Kuitenkin luonnetta myös löytyy, joten erinomainen harrastuskoira pikku pojastakin tulee!

1310029524_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikku poika (poika 2)

kotia edelleen etsii myös poika 3 (ystäväni on ristinyt pojan Hemuliksi). Tällä pojalla löytyy luonnetta ja tahdonvoimaa ja hurmaavat kuvat saa kenen tahansa kylmän sydämmen sulamaan! Syntyessään pojalla oli oikea tassu valkoinen ja rinnassa iso valkoinen läikkä. Tassu on tummunut melkolailla, mutta rinnassa olevasta läikästä pojan yhä tunnistaa. Syntyessään poitsu oli ihan musta (valkoisin merkein), mutta nyt väri on vaalentunut kovasti. Ruoka-ajat tiedetään ja tällöin poika on ensimmäisten joukossa lautasen äärellä. Silloin kun siirryin kiinteään ruokaan, poika "sekosi" ja ryntäsi kupille aina ensimmäisenä. Harrastuksiin vaadittavaa draivia kyllä löytyy! Ja se, että on ruoan perään ei ole ollenkaan huono homma, eihän? Silmänisku

1310029474_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

poika 3

Viimeinen kotia vailla oleva poika on  poika 4, joka on viimeisen viikon aikana osoittanut melko lailla luonnetta. Tämä pikkuinen ärripörri antaa varmasti haastetta omalle omistajalle. Tahdonvoimaa löytyy ja uteliaisuus on aikamoista! Tämän kanssa voi hyvillä mielin alkaa harjoitteleen harrastusta kuin harrastusta, sillä virtaa ja luonnetta löytyy! Kokeneempikin koiraharrastaja saa varmasti tämän pojan kanssa uusia tilanteita ja mielenkiintoisia kokemuksia. Ulkomuodoltaan poika on erittäin komea ja oikein hyvän näköinen kokonaisuutena. Oikeissa käsissä tämä herra tulee olemaan vielä myöhemmin tuttu näky (tulee ihan Cara-mamma mieleen).

1310029504_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

poika 4

Poika 1 eli John jää Rovaniemelle, poika 5 eli Voitto menee Kouvolaan ja ainokainen tyttö eli Isla muuttaa Kuusamoon. Lähtölaskenta luovutukseen on jo alkanut. Vielä kun näille kolmelle sydäntenmurskaajille löytyy omat perheet, niin voi huokaista ja alkaa suunnittelemaan kunnolla omaa syksyä. Omakotitalo on ollut loistava paikka asua pentujen (ja kesän) kannalta, mutta jahka belgiriiviöt muuttavat maailmalle on aika siirtyä eteenpäin. Mutta nyt keskitytään oleelliseen, eli uusien onnellisten belginomistajien metsästykseen! Itse en ole katunut belggarin ottamista, ja ilolla haluan jakaa näitä kokemuksia myös Caran ja Wolfin pentujen tulevien omistajien kanssa!