Päivittelen taas Caran kuulumisia täältä Ranskasta, sillä Johis ei koskaan muista kirjoitella tänne.

Tällä viikolla Cara on kahdesti käynyt leikkimässä koirapuistossa kavereiden kanssa. Caralla on taas jk muroskausi menossa, sillä se puhisee ja tuhisee ja näkee välillä pikkumiehiä joka paikassa. Aluksi ajattelimme, että sillä olis ehkä juoksu alkamassa, mutta näin ei kuitenkaan ole.

Viime viikon lauantaina Caralla oli hakutreenit uuden hakuryhmän kanssa. Meidän omassa hakuryhmässä on lyhytkarvasia koiria, jotka palelee jo näillä keleillä. Cara oli tietenkin tosi innoissaa, sillä sehän rakastaa hakua yli kaiken. Johis otti neljä pistoa, joista kolme meni hyvin. Cara hieman tiputteli rullaa jalkoihin, mutta malttoi odottaa kaikkia käskyjä. Näytöt menivät myös hyvin. Neljäs pisto puolestaan ei sujunut suunnitelmien mukaan. Maalimiehenä oli Caralle tuntematon henkilö, eikä Cara jostakin syystä uskaltanut mennä sen luokse hakemaan rullaa. Cara ja Johis menivät yhdessä tarkastamaan maalimiehen ja hakemaan rullan. Sen jälkeen otettiin vielä uus pisto samalla maalimiehellä ja Cara haki rullan reippaasti.

Tänään oli taas hakureenit. Alue oli tallattu kunnolla ja Cara oli ensimmäisenä. Pistoja oli neljä ja Cara lähti jälkien perään joka kerta.. Etsiskely jälkeen se kyllä löysi kaikki maalimiehet, mutta tallattu alue ja lumi selkeästi hämäsivät työskentelyä. Tällä ketaa Cara ei tiputellut rullaa vaan toi sen suoraan käteen. Näytöt menivät taas hyvin. Reenien jälkeen Cara leikki Jekku kaverin kanssa parisenkymmentä minuuttia ja kuulemma hauskaa oli ollut.

Ai niin, Caralla on kyynär- ja lonkkakuvaukset tulevana maanantaina klo 10. Peukut pystyyn, että tuloksena on terveet kuvat! :)