Saimme briardi Minnalta (http://hippijengihip.blogspot.com/) seuraavanlaisen kuvahaasteen:

1. Mene kuvakansioosi (tai missä ikinä säilytätkään kuviasi) neljänteen alakansioon.
2. Valitse sieltä neljäs kuva.
3. Postaa kuva blogiisi ja kerro samalla kuvan tarina.
4. Haasta neljä ihmistä.Kuvassa on Cara elokuussa 2007 meidän entisen asunnon pihan parkkipaikalla. Tämä taitaakin olla Caran ensimmäiseltä päivältä Rovaniemellä (tulimme myöhäisjunalla edellisenä iltana). Näillä nurkilla vietimme monet hetket aamuisin klo 4, kun Caran oli päästävä tarpeille ja naapureilla oli kosteat jatkot menossa.. Tällä paikalla kohtasimme myös Caran lapsuuden toverit Iiron ja Leon, joskin molemmat asuvat nykyään Oulun suunnalla.

Nyt olemmekin jo muuttaneet Caran kanssa uusille kulmille (ehkä 1km päähän aikaisemmasta asunnosta) ja Cara on myös hieman kookkaampi tätänykyjään.. Haastan mukaan belgi Daimin ja Satun, Caran siskon Surin ja Annan, staffit Acon ja Nalan sekä Outin ja tietenkin Saaran, Laran ja Kiljun.

Eiliset agitreenit menivät hyvin ja ohjaajakin muisti vielä valssauksen liikkeet. Aloitimme uuden radan ensimmäisen osan opettelun. Cara ei vielä irtaannu täysin ehdoitta, joten keskityin myös pelkkään hyppyyn ja putkelle irtaantumiseen. Lopuksi viellä otimme hypyn ja keinun. Cara oli kyllä todella hieno :)

Tänään meillä on piiitkästä aikaa ilmasutreenit VR:n kentällä!