Tervehdys kaikille! Blogin päivittäminen jäi loppu vuodesta hieman vähemmälle. Yritin kotisivuja päivittää ajantasalle tänään, mutta päivitysohjelma jumitti jostain syystä.

Vietimme varsin rauhallisen joulun vanhempieni luona. Cara oli kuin kotonaan, vaikka Misu-kissa yritti ehkä hieman haastaa riitaa (mm. omimalla Caran leluja..) Vuosi 2010 saatiin kunnialliseen päätökseen ja eilen olimme katselemassa raketteja keskustasta. Paukkuarkuus ei ole meidän ongelma vaan Cara otti uuden vuoden vastaan tutun rauhallisesti paukuista välittämättä. Tästä huolimatta ympäristö ja ihmiset olivat oikein mielenkiintoisia.

1293917839_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Edellisenä vuotena menestystä tuli niin näyttelyistä kuin kokeistakin. Carasta tuli Venäjän ja Norjan muotovalion lisäksi myös vahvistusta vaille kansainvälinen muotovalio. Tokokokeissa osallistuimme elokuussa voittajaluokkaan ja sieltä napsahtaneen 1-tuloksen myötä aloimme harjoitella evl:n liikkeitä. Valitettavasti loppu syksyn kokeet jäivät välistä, enkä ole nyt viitsinyt stressata seuraavista. Menemme jahka kerkiämme. Hakukokeissa kävimme kolme kertaa, joista kahdesta saimme 1-tulokset ja viimisissä jäimme valitettavasti ilman tulosta (keskeytin, sillä maaston pisteet eivät riittäneet tulokseen). Rovaniemen Palveluskoirakerhon syyskokouksessa minut valittiin kerhon puheenjohtajaksi ja samalla meille annettiin Eksyneen toivo ja Paras tulos -kiertopalkinnot. Uusimmassa Rovaniemen Käyttökoirien lehdessä oli minun kirjoittama pieni juttu tästä niin mahtavasta Carasta ja samaisessa numerossa myös mainittiin meidän Haun kerhonmestaruudesta. Viimeisessä Belgit -lehdessä oli uusia valioita, tuloksia ja näyttelytuloksia-kohdissa Caran kuva sekä kuluneen vuoden saavutuksia.

Alkanut vuosi on mukava aloittaa vapaalla viikonlopulla töistä (olen ollut vkl yötöissä syksystä lähtien) ilman mitään sen kummempaaaikataulua. Keväälle toki on paljon erilaisia suunnitelmia, oman gradun lisäksi Caralle odotellaan juoksua helmikuun puoleenväliin, joten pieniä belgiriiviöitä on hyvällä onnella tulossamyöhemmin keväällä! Energistä harrastuskumppania etsivien kannattaa olla tarkkana, sillä näistä pennuista odotetaan toimeliaita tovereita Silmänisku

Caran kanssa toivotamme hyvää alkanutta vuotta!

1293917736_img-d41d8cd98f00b204e9800998e