Olimme siis viime viikonloppuna Torniossa tokokokeissa. Olin ilmoittautunut tietenkin alokasluokkaan ja jänskätti aika paljon. Matkaseuraksi saimme treenikaverit Minnan ja Janen sekä Jekun kannatusjoukkoihin. Vaikka ohjaajaa hermostuttikin melkolailla oli suoritus kyllä odotettua parempi! Lopputuloksena oli hyvän mielen lisäksi 195,5 pisteen suoritus, kunniapalkinto sekä luokkavoitto. Minnalle suuret kiitokset suorituksen kuvaamisesta, vaikka muistikortti loppuikin kesken! Eiköhän videopätkäkin jossakin vaiheessa ilmesty tänne Caran sivuille.

Cara oli kyllä todella hyvässä vireessä, vaikka olimmekin paikanpäällä jo muutaman tunnin ennen meidän suoritusta. Liikuttavinta oli, että Cara tsemppasi suoritustaan ihan loppuun asti, vaikka ei saanutkaan namipalkkoja liikkeiden yhteydessä.

 

Luoksepäästävyys              10 (ohjaaja meinasi hermostuksissaan möhliä, mutta Cara korjasi tilanteen)

Paikallaan makaaminen       10

Seuraaminen kytkettynä     10 (pienoinen yllätys, ettei ollut seilaamista)

Seuraaminen taluttimetta    9,5

Maahanmeno liikkeestä       9,5 (hieman hidas)

Luoksetulo                           9,5 (sivulletulo hieman vino)

Seisominen liikkeestä          10

Estehyppy                           10 (harjoitukseen nähden menestys)

Kokonaisvaikutus                10

 

Kokonaisuudessaan voin vain sanoa, että kyllä tokotreeneissä saadut vinkit erityisesti seisomiseen ovat olleet tehokkaita! Meillähän oli vielä n. kk sitten suuri ongelma, sillä Cara seisahtui vasta muutaman askeleen jälkeen.. Mutta kyllä sitä ollaankin treenattu. Ja varmasti lelupalkkaus seuraamisen yhteydessä on ollut omiaan kontaktin parantumiseen. Ei voi muuta kuin ihmetellä ja katsoa videota uudelleen ja uudelleen.

Tietenkin täytyy onnitella myös meidän treenikavereitamme! Minnan ja Janen avoimesta luokasta tuloksena oli luokkavoitto! Lisäksi Outi ja Aco (amstaffi) saivat viimeisen alo1 tuloksen ja TK1 tunnuksen! Rovaniemeläisillä oli kaiken kaikkiaan hyvä päivä (toivottavasti vastaavaa nähdään myös myöhemmin pk-kokeissa).