Maanantaina kävimme taas koirapuistossa ja Cara sai leikkiä Muskan, Maxin ja Vieksan kanssa! Tiistaina menimme tokoilun sijaan hakuilemaan. RKK:n hakutreenit olivat tällä kertaa toramolla. Otin 200m tallatun treenin ja Outi laittoi maalimiehet asemiin. Kaksi maalimiestä 100m alueella yksi kummallakin puolella ja kolmas maalimies 200m kulmassa. Treeni oli hyvä ja Cara irtosi hyvin ja teki hyviä suoria pistoja - ehkäpä jopa liiankin hyviä, sillä Cara ei tehnyt nyt kiekkaa vaan palasi keskilinjalle melkeimpä omia jälkiään pitkin. Kaikki maalimiehet nousivat hyvin, vaikkakin yhdellä näytöllä meinasi tulla musitikatkos, mutta kyllä se ukko löytyi kun Cara pysähtyi miettimään, että missäs se nyt olikaan. Hyvät treenit oli ja kyllä Cara sen 200m alueen haravoi hyvin ja selviää siitä siinä kuin mistä muustakin.

 

Keskiviikkona kävimme tottistelemassa tassuvaarassa. Minnan kanssa oli sofittu treffit ja otimme odotellessamme seuraamista, leikkejä jne. Minna kävi paikalla, mutta kaasutti samantien äkkiä pois. Jatkoimme treenejä ja otimme noudot. Otin noudon kapulalla ja hyppynoudon patukalla ja pallolla. Tulohyppyyn tuli hieman voimaa, kun nakkasin pallon esteen luota ja Cara meni hakemaan sen. Cara tosin tuntui ajattelevan, että "äippä hei, eihän tässä tämmöstä kuulu tehdä!" Nyt oon päättänyt ottaa eteenmenon ihan kunnon syyniin. Mulla on alkanut ärsyttään Caran edistäminen tässä kohtaa nyt oikein kunnolla. Vein eteenmenopalkaksi pallon ja hinkkasin seuraamista kentän toisessa päässä. Käännökset olivat säpäköitä ja paikka oikea. Kumminkin heti oikeaan suuntaan käveltäessä edistäminen alkoi. Muutama askel menee oikeassa kohdassa, mutta ennakointia on. Noh tässä on meidän tarkkailtava osa-alue. Poislähtiessäni tapasimme Minnan kanssa ja piirinmestaruuskisoihin liittyvät jutskat olivat häirinneet suunniteltuja treenejä.

 

Torstaina puolestaan kävimme Caran kanssa mun opiskelukaverin Miian luona. Cara leikki Miian perheen koiruliinin kanssa, josta oli vuoden aikana kasvanut aikuisen oloinen neiti! Koirat juoksivat enimmät paineet pois ja tulivat tosi hyvin toimeen. Sisälläkin kaikki meni hyvin, vaikkakin Caran mielestä oli kiva kiusata toista ottamalla sen luita suuhun ja tuijottaa. Miian luota ajoin Pukinpolulle, jonne olimme Outin kanssa sopineet tokoilutreenit. Tietenkin alkoi satamaan ja koko päivän sää oli ollut tosi kirpeä ja tuuli mahottoman pistävä. Otimme kumminkin kaikki osa-alueet ja ne meni ihan ok. Paikallaanmakuussa tapahtui inhinmillinen virhe, sillä Outi palkkasi  Nalan aikaisemmin ja sanoi ruokapalkalle vapaa, niin jotenkin Cara oletti että se koskisi myös sitä. Minäpä kumminkin näin tämän ja karjasin maahan uudestaan. Otin vielä yhden lyhyen ja onnistuneen paikallaanmakuun ja sitten iiisot kiitokset!

 

Perjantaina oli hakutreenit. Ennen hakuilua kävimme katsomassa lauantain etsintäkokeiden piirinmestaruuden jälkipaikat, pudonneen esineen ja tarkkuusruudun. Hyödynsimme Saaran suunnittelemaa hakurataa ja Caran kanssa oltiin ensimmäisiä tällä uudella radalla. Treenit meni hyvin, mutta muutama roiskaisupisto mahtui mukaan. Nyt kun tiedän, että kyllä se Cara ne ukot löytää, vaikken tiedä missä ne ovat, niin ensi kerralla harjoittelemme suoria pistoja. Vika maalimies oli umpparissa takakulmassa kallion takana, ja sitä Cara ei oikein ekalla kerralla hoksannut. Lähetin kuitenkin uudelleen, sillä näin ettei Cara mennyt kulmaan asti. Vaikka treenissä oli myö parantamisen varaa, niin ainakin olen oppinut ainakin jotain ja osaan lukea aluetta paremmin ja korjata Caran työskentelyä.

 

Tänän olikin sitten Caralla silmäpeilaus. Itse oli etsintäkokeissa talkoilemassa. Piirin mestariksi ek:sta tuli Hilkka ja Eloketun Comeetta 'Konna'. Jäljellä piirinmestaruuden veivät myös belgipari Anne-Mari ja Bäsdals Ginet 'Pippi'. Jäljen PM-3:ksi tulivat Kirsi ja Mecberger Edna 'Tikki' ja Seppo ja Cousin's Lassiter 'Reko' tulivat hienosti neljänneksi. Minna ja Rakkapalon Chiennen 'Jane' saivat päivän parhaat tottispisteet Cool Anni kävi Caran kanssa silmäpeilauksessa ja tuloksena oli terveen paperit. Joitain säikeitä näkyi vasemman silmän iiriksessä (synnynnäisiä sikiöaikaisia muutoksia tjsp), mutta kelläpä belgillä on täysin kirkkaat silmät. Pääasia, että perinnöllisiä sairauksia ei ole Hymy