Nyt vihdoin ja viimein sain otettua Caralle käyttöön oman päiväkirjanomaisen blogin, josta voi lukea meidän tekemisiä.

Viime sunnuntaina meillä oli hakureenit. Meidän lisäksi paikalla oli Minna ja Jekku (bpgu), Saara ja Kilju (du) ja Outi ja Aco (amerikanstaffordshirenterrierri).  Reenit oli uudessa paikassa Koskenkylässä.  Cara oli kyllä ilmiömäinen! Tuntuu että pikkuhiljaa kaikki palaset on alkanut loksahdella paikoilleen. Otettiin uutena juttuna pressuun piiloutunut maalimies eikä haun tai näytön kanssa ollut mitään ongelmia. Rullan tuontikin onnistui todella hyvin (rullan tiputteluhan  oli meillä loppukeväänä ongelmana).  Maalimiehet olivat n. 40m ja työskentely oli energistä ja nopeaa.

Maanantaina puolestaan kävimme agitreeneissä (alkeiskurssi). Uutena osana meillä oli keinu, joka meni alkuhöpöttelyn jälkeen hyvin. Tästä on siis hyvä jatkaa. Lisäksi otimme muutamia estesarjoja, joissa ennemminkin ohjaajalla oli ongelmia (vaikea hahmottaa kumpaan suuntaan sitä nyt pyöritäänkään..) :D Otin myös jo aikaisemmin harjoiteltuja osia yksittäisesti. Puomilla Cara hidasti jo itse oikeassa kohdassa. Kepeissäkin alkaa olla vauhtia ja työskentelyä. Kepeillä vielä aloitus on hieman epävarmaa. Täytyisi varmaankin käydä reenailemassa omallakin ajalla..

Viikolla kaverini Hanna käy Caran kanssa päivisin lenkillä, ku itse olen töissä 7-15:30 ja johis puolestaan iltapäivisin lähtee töihin..