Nopeasti on taas viikko mennyt. Tiistaina kävimme kisaavien tokotreeneissä. Vahvistin jo osaamaamme eli avoimen liikkeitä. Olen harjoitellut uutena kaukkareista istu-seiso osiota ja hups keikkaa maanantaina kun otin avoimen kaukkarit, Cara nousi seisomaan! Eli nyt otin vain ihan vahvistuksena maahan-istu-maahan hommaa. Paikallaanmakuu oli yhä ok (otimme kahdesti). Mukavat treenit, vaikka lopuksi alkoikin hieman vettä tihkuttamaan. Kentältä ajoin suoraan pesisharkkoihin, joissa Cara toimi pallokoirana. Oli ukava huomata, kuinka Cara oli kuuliainen kaikille syöttäjille (Cara odotti lyönninajan syöttäjän takana ja osuman sattuessa pääsi vasta palloa hakemaan). Paria kunniakierrosta lukuunottamatta oivallinen pelaaja. Koppareilla tosin ei ollut paljoa tekemistä.. Silmänisku

 

Keskiviikkona kävin Tassuvaarassa tottistelemassa. Nyt eteenmenon seuraamispätkä onnistui loistavasti! Ei edistystä tai muutakaan höpöhöpö juttua. Hyvät treenit ja Cara oli intopiukeana koko ajan. Muistin virkistykseksi otin noudoissa esteeseen osumiset ja Cara odotti, kun hain kapulan. Lopuksi kävimme vielä soramontuilla kävelyllä.

 

Eilen oli viikon ainoat hakutreenit. Menimme Norvajärvelle ja otin taas yksi maalimies kerralla -treenin. Jahka ensi viikon kokeet ovat ohi, niin siirryn hyvin yksinkertaisiin treeneihin. Tyhjät oli ok, mutta vielä paremmin voisi mennä. Lähetin pari kertaa uudelleen, mikäli pisto ei uponnut tarpeeksi. Maalimiespistot olivat ok, vaikka suorien pistojen ajatus hieman kärsi, kun Cara keskittyi etsimiseen ja haravoi koko alueen.. Haamuja haamuja.. Näillä mennään nyt, sillä en viitsi kovin erilaista treeniä ottaa kokeiden alla.

 

Tänään on vapaapäivä, vaikka Cara onkin siskoni kanssa nyt jollain ultimate pitkällä lenkillä.. Huomenna ajelemmekin sitten Outin ja amstaffien kanssa Sodankylään tokokisoihin!