Eli Cara on nyt sit BH Energetic-Action's Ellen! Meillä oli lauantaina BH-koe Kemissä ja kaikki tottiksen liikkeet suoritettiin arvosainoin erinomainen :) Kaupunkiosuus oli myös ok. Tämän lisäksi ohjaaja sai kauniin punaisen värin naamaan! Kävimme myös Haaparannalla ostamassa oman ketjukaulaimen ja uuden nahkahihnan (meidän omassa on sellasia 'pito'solmuja, ja onhan se aika hmm.. silmiinpistävä). Nyt siis vain ensi kuun 7.6. hakukisoihin ilmoa alokasluokkaan menemään ;)

 

1242714855_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1242714871_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä Caran agikaverin Daran (http://freewebs.com/darsumursu/) omistajan Paulan ottamat kuvat eilisistä treeneistä. Kuten ehkä huomaa Cara on varsin karvaton tapaus o_O Helatorstain näyttelyitä varten saa siis tehdä ihmeitä.

 

Tokossa ollaan tauolla, mutta olemme RKK:n SM joukkuekisoihin osallistumassa Heinäkuun puolessa välissä. Eli Kemin alokasluokan kisat jäävät väliin, sillä en halua nyt avoimen liikkeitä sekoittamaan pk-tottista. Heinäkuulle on siis luvassa yhtä sun toista jännää!

 

Pk puolella ollaan hyvällä mallilla BH-kokeen lisäksi. Kaikki noutoliikkeet sujuvat hyvin ja olen harjoitellut myös ns. 'epäonnistumistilanteita'. Tänäänkin A-esteellä kapula lensi reippaasti vinoon, mutta Cara nouti sen hienosti! Hetken kerkesin ajatella, että kiertääkö se sen takaisin tullessa mutta ei!! Eli hitaasti ja hyvin harjoitelteltu liike on mennyt Caralle mieleen :) Eteenmenossa ollaan harjoiteltu irtoamista ruokapalkan kanssa. Nyt olen maahan käskyä vahvistanut käskystä erillään. Alokasluokan tottisliikkeet ovat siis melko hyvin hallussa ja mikä parasta, ohjaajalla on hyvä ja luottavainen mieli :D

 

Agilityssä siirryimme nyt Maxi1:siin. Cara niin rakastaa agitreenejä ja se jaksaisi tehdä mitä vain ja koska vain! Cara myös lukee mun apuja tosi hyvin ja kepeillekkin irtaantuu todella hyvin. Tänään otettiin keinua pitkästä aikaa ja ekalla kerralla meno oli valtaisaa... Huhhuh! Vasemmalta ohjauksessa oli hieman epävarmempi, joten sitä täytyy treenata enemmän.

 

Vapun hakuviikonloppu meni todella hyvin! Minnalta saan kuvia, joita laitan sitten myös tänne. Esineruutukin meni todella hyvin! Ainut pieni paholainen oli se, että mennessä ostin uuden hienon kevythäkin, joka ehti olla käytössä - hyvin lyhyen ajan. Nyt se on sitten riekaleina oleva auto'häkki'.. Saman viikonlopun sunnuntaina olimme Oulussa tokokisoissa ja saimme toisen alo1 ja kunniapalkinnon. Sijoitus oli 2/6.

 

9.6. puolestaan kävimme Harjavallassa nopean pyörähdyksen kevään ensimmäisissä näyttelyissä. Tuloksena oli Nuo Eri1 ja Pn3! Lisäksi Cara osoitti taas erinomaisuuttaan sukulaislasten kanssa! Ja saimme uuden näyttelyavustajan Heinistä. Heinille vielä erikseen suuret kiitokset lauantain kehäavusta ;) Meidän kehäpäivänä vettä tuli kaatamalla, mutta sunnuntaina ilma oli mitä kaunein. Junassakin matkustus sujui vaivattomasti. Cara nyt vain on niin sopeutuva.

 

Helatorstaina meillä on Lenin tuomaroima ryhmis Rovaniemellä, jonka jälkeen hyppäämme junaan ja karautamme Pohjoisen-Belgien leirille Vaalaan. Hiturin opeissa toivottavasti saadaan uusia vinkkejä ja ohjaajalle lisää varmuutta ja luottoa koiraan :)