Paljon on taas lyhyessä ajassa kerennyt tapahtua. Rovaniemen Helatorstain ryhmänäyttelyissä Cara loisti oikein kunnolla! Kaikki trevut saivat erin ja kisa narttukehässä oli kova. Kyllä mulla jännitti kehänlaidalla katsoa pikku-Caran suoritusta!! Kaikesta huolimatta Cara oli Nuo Eri1, Pn1, serti ja VSP. Eli aivan mahtava saavutus ottaen huomioon turkin kunnon!!! :)

Tässä pari Paulan ottamaa kuvaa kehästä. kuten huomaa Cara oli aikalailla 'biksuissa'..

1243542638_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1243542654_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Näyttelyistä kiiruhdimme ROP kehän jälkeen junaan ja ihme kyllä kerkesimme! Matkasimme siis Vaalaan Pohjoisen Belgien leirille. Tulimme torstaina määränpäähän vasta iltapäivällä ja tottis treenit olivat jo loppuneet. Mulle tuli myös aivan kamala migreeni. Varmaan se kaikki jännitys ja kiireentuntu laukaisi sen lopulta. Perjantaina tottisteltiin ja saatiin muutamia huomautuksia mm. seuraamisesta. Täyskäännökset olivat Hiturin mielestä kuitenkin kunnossa. Myös kapulanoutoa treenasimme (lähinnä tokoilu mielessä)..

 

Lauantaina ja sunnuntaina meillä oli puolestaan maastot. Olimme luonnollisesti hakuilemassa. Otin aluksi normi treenin ja olin hyvin tyytyväinen Caran tyhjiin pistoihin. Hieman uusi maasto ehkä oudoksutti, sillä osa pistoista kaartui selkeästi eteen tai taaksepäin.. Toinen maalimies osottautui myös hankalaksi. Cara jostain syystä päätti, että ko. maalimies on hyvin pelottava eikä mennyt sen lähellekkään. Ja mun järkytykseksi se otti rullaa suuhun!!!! Noh onneksi selvisimme tilanteesta ja kolams maalimies oli juokseva + suorapalkkaus. Iltapäivällä otin kaikki kolme maalimiestä suorapalkkauksella, koska halusin hyödyntää outoja ihmisiä. Mitään ongelmia ei ollut eikä Cara vierastanut ketään.. Hakuilun jälkeen otettiin myös esineruutu ja Cara oli ihan tykki. Molemmista ruuduista esine löytyi nopeasti ja tuominenkin sujui mallikkaasti :))

 

Sunnuntaina otin taas kolme maalimiestä, joista kaksi ekaa oli suorapalkkauksella ja kolmas ilmaisun kanssa. Otettiin vielä pari maalimiestä ilmaisun kanssa, sillä Cara hieman ihmetteli kun palkka ei tullutkaan suoraan suuhun.. Kaikki meni hyvin ja olin hyvin tyytyväinen. Toisena treeninä otin helpoksi suunnitellun tuomarin esittäytymisen kanssa. Eka maalimies oli mallikas suoritus, mutta toinen osoittautui haasteelliseksi (lähinnä oman suunnitteluvirheen takia). Toka maalimies oli etualalla olleen piilon takana n. 50m. Cara ekalla kerralla juoksi ohi ja tuli tarkastaan piilon. Haamulla sitten irtosi hyvin ja treeni päätttyi kivasti. Otin vielä kaksi esineruutuakin sekä tarkkuusruudun ja pudotetun esineen. Hauskoja treenejä oli ja hyviä vinkkejäkin tuli. Nyt täytyy vain vahvistaa ja ottaa kivoja treenejä ennen ensi viikon hakukisoja :)

 

Tässä vielä Lauran ottama kuva Carasta BH-kokeissa.

1243542889_img-d41d8cd98f00b204e9800998e