Viimeisestä kirjoituksesta on jo vähän aikaa.. Tässä välissä on kerennyt tapahtua kaikenlaista. Kaikki belgipennelit löysivät omat omistajat (Voitto meni Kouvolaan, Isla Kuusamoon, John ja jedi jäivät Rovaniemelle, Timbe meni Jyväskylään ja Nelson Ouluun). Caran kanssa kävimme elokuussa tokokokeissa ensimmäisissä evl:n tokokokeissa ja saimme hienosti 3-tuloksen, vaikka useampi liike meni höpöksi. Tosin jos ei ole treenannut, niin ei koira voi osatakkaan. Paras liike oli varmaan ohjattu nouto ku merkiltä näytin vasemmalla kädellä vasemmalle ja huusin "oikeatuo". Cara toi vasemman puoleisen kapulan, kuten pitikin..

 

Elokuun lopulla kävimme myös jakukokeissa (RPKK) ja saimme ensimmäisellä yrittämällä viimeisen 1-tuloksen!! Kyllä siinä oli hymy herkässä, kun tottisteluiden jälkeen kaikki tulivat halailemaan ja itsekkin tajusi, että yksi tavoite on saavutettu! Carasta tuli siis hieman päälle 2kk pentujen syntymän jälkeen käyttövalio ja lajina palveluskoirakokeiden haku. Viikon päästä uudesta tittelistä kävimme vielä Oulussa kokerissa (en uskaltanut jättää yhden kokeen varaan). Sieltäkin tuli 1-tulos. Esineruutu on hieman hukassa, mutta reenaillaan sitä sitten ensi vuonna.

 

Jälkeä ollaan Caran ja Caran pennun Johnin kanssa ajettu todella ahkerasti. Keppien ilmaisu on vielä hieman hataralla pohjalla, mutta niitäkin työstetään. Kyllä on ollu ihana tutustua jäljen maailmaan kunnolla ja nähdä Caran pojan upeaa kehittymistä. Syyskuussa kävin Onnelan työkaverille näyttämässä jäljen idean ja hän tuli dopperinsa kanssa meidän jälkiryhmään. Heidänkin kehitys on ollu huimaa! Mukava ku ollaan saatu uusia aktiivisia harrastajia.

 

Ensi sunnuntaina (30.10.) on tokon piirinmestaruus Pellossa. Me ollaan menossa (onneksi oli tuo ainut 3-tulos), mutta saas nähdä. Käydään ainakin kokeilemassa Viaton

 

Tässä lopussa kuva elokuun tokokokeista.

1319478238_img-d41d8cd98f00b204e9800998e